Bizi takip edin!

MANŞET

Mansur Yavaş Beykoz’da Ekrem İmamoğlu’na destek istedi

Beykoz Haber / Siyaset

Ankara Büyükşehir Belediye Mansur Yavaş, yenilenen İstanbul Seçimleri’nde İmamoğlu’na destek olmak için Beykoz’a geldi. Mansur Yavaş’a , CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde yaptığı başarılı çıkışlarla zaman zaman gündeme gelen Mansur Yavaş, Beykoz’da da dinleyenlerin takdirini topladı.

BEN YALAN SÖYLÜYORSAM TAZMİNAT DAVASI AÇIN

31 Mart İdari Mahalleler Genel Seçimleri’nde, Anadolu Ajansı’nda veri akışının kesilmesindeki müsebbibin AK Parti olduğunu iddia eden Yavaş “O seçimde AK Parti’nin ve Anadolu Ajansı Genel Müdürü’nün basına talimat verip veri akışını durdurduğunu söylemiştim. Dediler ki öyle bir şey yok. Eğer dedim ben yalan söylüyorsam tazminat davası açarsınız, cep telefonu sinyallerinden o akşam nerede olduğu ortaya çıkar. Öyle deyince itiraf ettiler: “Ya 15 dakikalığına uğradık” diye, Anadolu Ajansı’nı bu işe alet ettiler.” dedi.

SEÇİME GİREBİLİRSİNİZ ANCAK KAZANAMAZSINIZ

“Şunu kabul etmiyorlar. Diyorlar ki seçime girebilirsiniz ancak kazanamazsınız. Kazanmak yasak. Bunun içinde seçime giren herkesi kınıyorlar. Bazen hapse atmakla tehdit ediyorlar bazen akla hayale gelmedik provakasyonlar yapıyorlar. Yargıyı alet etmek istiyorlar ama halk bunlara cevabı sandıkta veriyor. Yine olacak. Tehditlere, baskılara aldırmayacak çünkü artık Türkiye’de herkes ne kadar baskı yapılırsa yapılsın bunu elinin tersiyle itmeye başladı çünkü referandumda da aynısı oldu. Bizlere; bizlerden vatanı çok daha fazla sevdiklerini iddia edip çok şeyler söylediler 31 Mart’ta. Ben de iddia ediyorum; ben onlardan daha çok seviyorum bu vatanı! Kim ölçecek? 31 Mart’ta vatanı bunlara teslim ederseniz neler neler olur dediler hepsini biliyorsunuz ama Ankara’da Allah’ın izniyle belediyeyi teslim aldık, Türkiye Cumhuriyeti tabelasını gerektiği yere geri astık.”

ANKETLERDE 5 PUAN FARK VAR

“Biz kimseyi kayırmıyoruz. Rekabetin çoğalmasını istiyoruz çünkü bizler parayı harcarken kendi paramızı değil sizden aldığımız vergileri harcıyoruz dolayısıyla çok daha fazla dikkatli olmak zorundayız. Bunun Türkiye çapında yayıldığını göreceksiniz ve günlerdir televizyonlarda görüyoruz hep israflardan bahsediliyor. Sayın Ekrem İmamoğlu’da israfı ortadan kaldıracağını söylüyor. Dolayısıyla inşallah yeni bir hevesle yeni bir yönetim iş başına geliyor. Ben son anketleri söyleyeyim en az 5 puan fark var. Bu daha da artacak, göreceksiniz”

Yorumlar

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

 

[vivafbcomment]

MANŞET

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beykoz’a geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beykoz’a geliyor!

Başkan Erdoğan, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden bir gün önce Beykoz Sahil Alanı’nda saat 15.00’da vatandaşlarla buluşacak.

Seçim çalışmaları öncesi son mitingini Beykoz’da gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada halka hitap edecek.

Okumaya Devam Edin

GENEL

Beykoz’da büyük ödüllü 5. Fotoğraf Yarışması başlıyor

Beykoz Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Vakfı iş birliği ile düzenlenen “Beykoz Belediyesi 5. Fotoğraf Yarışması” başlıyor.

Geleneksel hale gelen yarışma, ilçeyi cazip hale getirmeyi, coğrafi konumu ve doğal güzellikleriyle geçmişten bugüne İstanbul’un gözbebeği olan ilçenin tanıtımına ulusal düzeyde katkı sağlamayı amaçlıyor.

Beykoz Belediyesi 5. Fotoğraf Yarışması başlıyor

TOPLAM 377 BİN 500 TL ÖDÜL

Fotoğraf sanatına gönül veren tüm amatör ve profesyonellerin katılımına açık olarak düzenlenen organizasyonda dereceye girenler toplamda 377 Bin 500 TL ile ödüllendirilecek.

SON BAŞVURU 1 KASIM

Beykoz Belediyesi 5. Fotoğraf Yarışması’na başvurular yalnızca online olarak www.turkiyefotografvakfi.org adresinden yapılacak ve 1 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecek.

4 KATEGORİDE EN GÜZEL KARELER SEÇİLECEK

İlçenin farklı mekânlarını, insanını, mevcut sosyal, ekonomik ve kültür hayatını en güzel karelerle kayıt altına alacak organizasyon “Serbest”, “Kurgu”,  “Foto Öykü” ve “Drone” kategorilerinde tertip edildi.

Yarışmaya gönderilen fotoğraflar aralarında ünlü foto muhabiri Coşkun Aral’ın yanı sıra, fotoğraf sanatının usta isimleri İsmail Küçük, İzzet Keribar, Leyla Emektar, Merih Akoğul, Murat Gür, Mustafa Yılmaz, Nazan Tuna, Süleyman Gündüz’den oluşan seçici kurul tarafından değerlendirilecek.

SERBEST KATEGORİ ÖDÜLLERİ

Serbest Kategoride birinci 12.500 TL, ikinci 10.000 TL, üçüncü 7.500 TL, Beykoz Belediyesi Özel Ödülü sahibi 5.000 TL, 5 adet Mansiyon Ödülü sahipleri 2.500’er TL ve en fazla 20 adet Sergilenmeye Değer Eser sahipleri ise 1.500’er TL ile ödüllendirilecek.

FOTO-ÖYLÜ KATEGORİ ÖDÜLLERİ

Foto-Öykü Kategorisinde ise birinciye 25.000 TL, ikinciye 20.000 TL, üçüncüye 15.000 TL, Beykoz Belediyesi Özel Ödülü sahibine 10.000 TL, 5 adet Mansiyon Ödülü sahiplerine 5.500’er TL ve en fazla 20 adet Sergilenmeye Değer Eser sahiplerine ise 2.500’er TL verilecek.

KURGU KATEGORİ ÖDÜLLERİ

Kurgu Kategorisi’nde birinci 12.500 TL, ikinci 10.000 TL, üçüncü 7.500 TL, Beykoz Belediyesi Özel Ödülü sahibi 5.000 TL, 5 adet Mansiyon Ödülü sahipleri 2.500’er TL ve en fazla 20 adet Sergilenmeye Değer Eser sahipleri ise 1.500’er TL kazanacak.

DRONE KATEGORİ ÖDÜLLERİ

Drone Kategorisinde birinci 12.500 TL, ikinci 10.000 TL, üçüncü 7.500 TL, Beykoz Belediyesi Özel Ödülü sahibi 5.000 TL, 5 adet Mansiyon Ödülü sahipleri 2.500’er TL ve en fazla 20 adet Sergilenmeye Değer Eser sahipleri ise 1.500’er TL ile ödüllendirilecek.

SONUÇLAR 22 KASIMDA

Sonuçların 22 Kasım 2023 günü açıklanacağı organizasyonda dereceye giren fotoğrafçılar, 2 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek törenle ödüllerine kavuşacak.

Yarışmanın sonunda dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen eserlerden oluşan bir de fotoğraf sergisi açılacak.

Başvuru ve şartname için: www.turkiyefotografvakfi.org

Okumaya Devam Edin

MANŞET

Beykoz 1908’de Kaptan Arda Şahin özür diledi

Takım Kaptanı Arda Şahin futbolcular adına bir paylaşımda bulundu… Arda Şahin hedefe varamadan son iki maça çıkacak olmalarının üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.

Takım Kaptanı Arda Şahin futbolcular adına yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Beykoz 1908 sporcuları olarak bu sezon, önce Klasman Grubu, ardından BAL Ligi hedefi ile çıktığımız bu yolda hedefe varmadan son iki müsabakaya çıkacak olmanın üzüntüsü içindeyiz.

Startı verdiğimiz ilk günden itibaren Beykoz taraftarını ve bu köklü kulübün camiasını mutlu etmekten başka düşüncemiz olmadı. Öncelikle bu kutsal yolda yürürken, her müsabakada gördüğümüz olağanüstü taraftar desteğinden dolayı taraftarımıza ne kadar teşekkür etsek, ne kadar iltifatta bulunsak yetmez.

Zeki Aksu Başkanımıza ve Yönetim Kurulundan, ‘Allah razı olsun’ diyoruz.

Biz sporcuların gerek transfer alacakları, gerekse primlerinin en ufak bir aksama yapmadan ödemelerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Klasman grubundaki Gaziosmanpaşa müsabakasından itibaren son oynadığımız Anadolu FK müsabakasına kadar her müsabaka öncesi bizleri kampa aldılar. İstanbul’da hiçbir yönetim takımı ve futbolcuları için bu fedakârlığı yapmadı.

Gönül isterdi ki, bu kadar emeğin, bu kadar desteğin karşılığı olarak biz futbolcularda bu kulübün ve bu muhteşem taraftarın hakkı olan BAL LİG biletini kendilerine sunabilseydik. Üzülerek söylüyoruz ve özür diliyoruz.

Kesinlikle 115 yıllık bu köklü kulüp ve bu muhteşem taraftar bunları hak etmiyor. Biz futbolcular olarak tahmin edemeyeceğiniz kadar üzgünüz.

En büyük dileğimiz bu güzide kulübün en kısa zamanda hak ettiği yerlere gelmesidir

Beykozspor Takım Kaptanı / Arda Şahin

Okumaya Devam Edin

Öne Çıkanlar