Bizi takip edin!

MANŞET

Muharrem Kaşıtoğlu’ndan gülümseten video paylaşımı

Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, kişisel twitter hesabından paylaştığı gülümseten videoda Saadet Partisi’nin 1389 seçim bölgesinin tamamında kendi adaylarıyla seçime girdiğini belirtti.

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Muharrem Kaşıtoğlu, kişisel twitter hesabından bir video yayınladı. Videoda Kaşıtoğlu, kara tahtaya yazdığı cümleleri karşısındaki gence heceleterek tekrar tekrar okutuyor.

Tahtada Saadet Partisi’nin diğer partilerle ittifak yaptığı haberlerine ithafen ”Saadet Partisi 1389 seçim bölgesinin tamamında kendi adaylarıyla seçime giriyor ve hiçbir parti ile ittifak yapmıyor.’’ yazıyordu.

Türkiye’de seçim bölgelerinin tamamında seçime tek başına giren tek partinin Saadet Partisi olduğunu mizahla harmanlayarak tekrar belirten Kaşıtoğlu videoyu ”Yok artık demedik çare var dedik ve anlamayanlar için sabırla bir kez daha anlattık.” başlığıyla paylaştı.

Sosyal medyada oldukça ilgi gören videonun ardından Muharrem Kaşıtoğlu’nun ilerleyen günlerde de bu mizansende paylaşımlara devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

Yorumlar

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

 

[vivafbcomment]

MANŞET

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beykoz’a geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beykoz’a geliyor!

Başkan Erdoğan, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden bir gün önce Beykoz Sahil Alanı’nda saat 15.00’da vatandaşlarla buluşacak.

Seçim çalışmaları öncesi son mitingini Beykoz’da gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada halka hitap edecek.

Okumaya Devam Edin

GENEL

Beykoz’da büyük ödüllü 5. Fotoğraf Yarışması başlıyor

Beykoz Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Vakfı iş birliği ile düzenlenen “Beykoz Belediyesi 5. Fotoğraf Yarışması” başlıyor.

Geleneksel hale gelen yarışma, ilçeyi cazip hale getirmeyi, coğrafi konumu ve doğal güzellikleriyle geçmişten bugüne İstanbul’un gözbebeği olan ilçenin tanıtımına ulusal düzeyde katkı sağlamayı amaçlıyor.

Beykoz Belediyesi 5. Fotoğraf Yarışması başlıyor

TOPLAM 377 BİN 500 TL ÖDÜL

Fotoğraf sanatına gönül veren tüm amatör ve profesyonellerin katılımına açık olarak düzenlenen organizasyonda dereceye girenler toplamda 377 Bin 500 TL ile ödüllendirilecek.

SON BAŞVURU 1 KASIM

Beykoz Belediyesi 5. Fotoğraf Yarışması’na başvurular yalnızca online olarak www.turkiyefotografvakfi.org adresinden yapılacak ve 1 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecek.

4 KATEGORİDE EN GÜZEL KARELER SEÇİLECEK

İlçenin farklı mekânlarını, insanını, mevcut sosyal, ekonomik ve kültür hayatını en güzel karelerle kayıt altına alacak organizasyon “Serbest”, “Kurgu”,  “Foto Öykü” ve “Drone” kategorilerinde tertip edildi.

Yarışmaya gönderilen fotoğraflar aralarında ünlü foto muhabiri Coşkun Aral’ın yanı sıra, fotoğraf sanatının usta isimleri İsmail Küçük, İzzet Keribar, Leyla Emektar, Merih Akoğul, Murat Gür, Mustafa Yılmaz, Nazan Tuna, Süleyman Gündüz’den oluşan seçici kurul tarafından değerlendirilecek.

SERBEST KATEGORİ ÖDÜLLERİ

Serbest Kategoride birinci 12.500 TL, ikinci 10.000 TL, üçüncü 7.500 TL, Beykoz Belediyesi Özel Ödülü sahibi 5.000 TL, 5 adet Mansiyon Ödülü sahipleri 2.500’er TL ve en fazla 20 adet Sergilenmeye Değer Eser sahipleri ise 1.500’er TL ile ödüllendirilecek.

FOTO-ÖYLÜ KATEGORİ ÖDÜLLERİ

Foto-Öykü Kategorisinde ise birinciye 25.000 TL, ikinciye 20.000 TL, üçüncüye 15.000 TL, Beykoz Belediyesi Özel Ödülü sahibine 10.000 TL, 5 adet Mansiyon Ödülü sahiplerine 5.500’er TL ve en fazla 20 adet Sergilenmeye Değer Eser sahiplerine ise 2.500’er TL verilecek.

KURGU KATEGORİ ÖDÜLLERİ

Kurgu Kategorisi’nde birinci 12.500 TL, ikinci 10.000 TL, üçüncü 7.500 TL, Beykoz Belediyesi Özel Ödülü sahibi 5.000 TL, 5 adet Mansiyon Ödülü sahipleri 2.500’er TL ve en fazla 20 adet Sergilenmeye Değer Eser sahipleri ise 1.500’er TL kazanacak.

DRONE KATEGORİ ÖDÜLLERİ

Drone Kategorisinde birinci 12.500 TL, ikinci 10.000 TL, üçüncü 7.500 TL, Beykoz Belediyesi Özel Ödülü sahibi 5.000 TL, 5 adet Mansiyon Ödülü sahipleri 2.500’er TL ve en fazla 20 adet Sergilenmeye Değer Eser sahipleri ise 1.500’er TL ile ödüllendirilecek.

SONUÇLAR 22 KASIMDA

Sonuçların 22 Kasım 2023 günü açıklanacağı organizasyonda dereceye giren fotoğrafçılar, 2 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek törenle ödüllerine kavuşacak.

Yarışmanın sonunda dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen eserlerden oluşan bir de fotoğraf sergisi açılacak.

Başvuru ve şartname için: www.turkiyefotografvakfi.org

Okumaya Devam Edin

MANŞET

Beykoz 1908’de Kaptan Arda Şahin özür diledi

Takım Kaptanı Arda Şahin futbolcular adına bir paylaşımda bulundu… Arda Şahin hedefe varamadan son iki maça çıkacak olmalarının üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.

Takım Kaptanı Arda Şahin futbolcular adına yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Beykoz 1908 sporcuları olarak bu sezon, önce Klasman Grubu, ardından BAL Ligi hedefi ile çıktığımız bu yolda hedefe varmadan son iki müsabakaya çıkacak olmanın üzüntüsü içindeyiz.

Startı verdiğimiz ilk günden itibaren Beykoz taraftarını ve bu köklü kulübün camiasını mutlu etmekten başka düşüncemiz olmadı. Öncelikle bu kutsal yolda yürürken, her müsabakada gördüğümüz olağanüstü taraftar desteğinden dolayı taraftarımıza ne kadar teşekkür etsek, ne kadar iltifatta bulunsak yetmez.

Zeki Aksu Başkanımıza ve Yönetim Kurulundan, ‘Allah razı olsun’ diyoruz.

Biz sporcuların gerek transfer alacakları, gerekse primlerinin en ufak bir aksama yapmadan ödemelerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Klasman grubundaki Gaziosmanpaşa müsabakasından itibaren son oynadığımız Anadolu FK müsabakasına kadar her müsabaka öncesi bizleri kampa aldılar. İstanbul’da hiçbir yönetim takımı ve futbolcuları için bu fedakârlığı yapmadı.

Gönül isterdi ki, bu kadar emeğin, bu kadar desteğin karşılığı olarak biz futbolcularda bu kulübün ve bu muhteşem taraftarın hakkı olan BAL LİG biletini kendilerine sunabilseydik. Üzülerek söylüyoruz ve özür diliyoruz.

Kesinlikle 115 yıllık bu köklü kulüp ve bu muhteşem taraftar bunları hak etmiyor. Biz futbolcular olarak tahmin edemeyeceğiniz kadar üzgünüz.

En büyük dileğimiz bu güzide kulübün en kısa zamanda hak ettiği yerlere gelmesidir

Beykozspor Takım Kaptanı / Arda Şahin

Okumaya Devam Edin

Öne Çıkanlar