Bizi takip edin!

KÜLTÜR SANAT

Kayahan unutulmaz şarkılarıyla anıldı

Türk Pop Müziği’nin usta ismi Kayahan, 70. doğum yıl dönümünde unutulmaz şarkılarının seslendirildiği “İyi Ki Doğdun Kayahan” konseriyle anıldı.

Beykoz Haber / Kültür Sanat - 28.03.2019

Torun Center Artı Sahne’de yapılan konserin geliri meme kanseri başta olmak üzere tüm kadın kanserleri konusunda toplumu bilinçlendirme ve maddi yetersizliği olan hastalara teşhis ve tedavi konusunda destek veren “Pembe İzler Derneği”ne aktarıldı.

Konserde, İstanbul Akademi Senfoni Orkestrası eşliğinde sahne alan sanatçılar; Alex, Beste Açar, Betül Demir, Cansu, Cenk Eren, Derya Uluğ, Elif Buse Doğan, Emre Altuğ, Ferman Toprak, Hakan Aysev, İpek Açar, Keremcem, Nilüfer, Onur Mete, Suat Suna, Ufuk Yıldırım, Yavuz Bingöl, Yeliz ve Yusuf Güney Kayahan’ın gönüllerde yer eden şarkılarını seslendirdi.

Beste Açar: “Babam Yaşasaydı 70 Yaşında Olacaktı”

Gecenin sunuculuğunu da üstlenen Kayahan’ın kızı Beste Açar: “Babam yaşasaydı bugün 70 yaşında olacaktı. Bizimle bu konserde olmanız bizim için çok büyük bir gurur. Çok mutlu ve duyguluyum. Babamın şarkılarının kanserle savaşan bir derneğe gidecek olması da bu gecenin ön önemli detayı” dedi. Beste Açar gecede “Kara Saplantım” şarkısını seslendirdi.

İpek Açar: “Kayahan’a ses ve nefes olmaya gayret ediyoruz.”

İpek Açar: “Beykoz Belediyesinin katkılarıyla  dördüncüsünü düzenlediğimiz  İyi Doğdun Kayahan konseri bu sene iyiliğe vesile olduğu için ailemiz adına çok mutluyuz. Kayahan Bey’in bıraktıklarına ses ve nefes olmaya gayret ediyoruz. Dua ile kocaman bir alkış gönderelim lütfen” dedi.

“İyi Ki Doğdun Kayahan Konseri’nde sahneye çıkan Alex, Beste Açar, Betül Demir, Cansu, Cenk Eren, Derya Uluğ, Elif Buse Doğan, Emre Altuğ, Ferman Toprak, Hakan Aysev, İpek Açar, Keremcem, Onur Mete, Suat Suna, Ufuk Yıldırım, Yavuz Bingöl, Yeliz ve Yusuf Güney ise usta sanatçıyı şarkılarının yanı sıra iyi dilek ve temennilerle andı.

Yorumlar

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

 

[vivafbcomment]

GENEL

Necip Fazıl Beykoz’da anılacak

Beykoz Belediyesi’nin 7/24 yaşayan bir ilçe için hizmete açtığı sahil etkinlik alanı sevilen sanatçıların konserleri, sergiler, anma programları ve çocuk şenlikleriyle bu sezon da hareketli bir yazı müjdeliyor.

Türk Şiiri’nde unutulmaz mısraların sahibi, fikir ve aksiyon insanı Necip Fazıl Kısakürek, ilçe sahilinde Müzisyen Yücel Arzen tarafından verilecek “Kalır Dudaklarda Şarkımız Bizim” konseriyle anılacak.

Üstad Necip Fazıl Kısakürek Beykoz'da anılacak

Sanatçı Yücel Arzen konserinde, şairin “Canım İstanbul”, “Kaldırımlar”, “Şarkımız Bizim”, “Mansur”, “Utansın” ve “Sakarya Türküsü” gibi şairin akıl ve gönüllerde yer bulan şiirlerine yaptığı besteleri söyleyecek.

Üstat Necip Fazıl Kısakürek, Boğaz manzarasında yankılanacak şiirleriyle bir kez daha saygı ve minnetle anılırken, ilçe sakinleri şiir ve müzik dolu güzel bir akşam geçirecek.

PROGRAM:

Tarih: 25 Mayıs 2023 Perşembe

Yer: Beykoz Sahili Etkinlik Alanı

Saat: 21:00

Okumaya Devam Edin

KÜLTÜR SANAT

Chubbuck Metot ile Beykoz Kundura’da tanışın

Charlize Theron, Brad Pitt, Halle Berry, Sylvester Stallone gibi dünyaca ünlü yıldızların kullandığı Chubbuck Metot’a, Beykoz Kundura Film Platoları’nda yer alan sanat ve oyunculuk akademisi Famelog Academy’de adım atın!

Beykoz Haber / Kültür Sanat - 02.04.2019

Türkiye’de bu tekniği öğretmeye yetkili tek isim olan Harika Uygur’un mentörlük ettiği Chubbuck Metot’a Giriş eğitiminin hafta sonu sınıfı için kayıtlar başladı. Öğrencilerin ön görüşme ile alınacağı ve en fazla 10 öğrencinin kabul edileceği sınıfa kaydolmak için geç kalmayın!

Türkiye’nin en önemli, tarihi ve artistik platosu olan Beykoz Kundura’da yer alan Famelog Academy, öğrencilere sektörün kalbinde, platonun ilham veren ortamında eğitim alma fırsatı sunuyor. Pek çok dizi ve filmin set ortamına da tanıklık edebilen öğrenciler, her biri alanında uzman ve öncü isimler tarafından edindikleri teorik bilgileri pratiğe dökme şansı elde ederken profesyonel hayata da hazırlanıyor.

Türkiye’de sadece Famelog Academy’de verilen Chubbuck Metot eğitimlerinin mentörlüğünü, ülkemizde bu tekniğin eğitimini vermeye yetkili tek isim olan, ödüllü cast direktörü Harika Uygur yürütüyor. Pek çok Hollywood oyuncusunun koçluğunu üstlenen Ivana Chubbuck’ın geliştirdiği Chubbuck Metot, insan davranışlarının kaynağına inerek gerçekçi ve kesin doğruluğu olan sonuçlar ortaya çıkarmayı hedefliyor. Bir matematik sistemi üzerine kurulmuş olan Chubbuck Metot, oyuncuyu derinlerde kendisiyle yüzleştiriyor ve oyuncuya sürekli kendisini geliştirebileceği bir alan sağlıyor. Stanislavski, Meisner, Adler, Hagen gibi birçok metodun geliştirilmiş ve oyuncuyu bütünüyle tamamlayacak şekle getirilmiş hali olan bu tekniği; Charlize Theron, Brad Pitt, Elisabeth Shue, Halle Berry, Sylvester Stallone gibi dünyaca ünlü yıldızlar kullanıyor.

Daha önce oyunculuk eğitimi almış ya da oyunculuk tecrübesi olan öğrencilerin Chubbuck Metot ile ilk kez tanıştığı Chubbuck Metot’a Giriş eğitimi, katılımcıların tekniğin ana normlarını ve kurallarını öğrenerek yeteneklerini bu doğrultuda geliştirebilecekleri şekilde tasarlandı. Hafta sonu sınıfı için kayıtları başlayan Chubbuck Metot’a Giriş dersleri; Harika Uygur’dan birebir eğitim alan Esra Deva Ergün tarafından verilecek ve toplam 12 hafta boyunca cumartesi günleri 11.00-14.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Öğrencilerin ön görüşme ile kabul edildiği eğitimler, 17 yaş ve üstü katılımcılara açık.

Chubbuck Metot’a Giriş eğitimini başarıyla tamamlayan ve ilgili hocalar tarafından uygun görülen öğrencilerin, yine Famelog Academy’de düzenlenen ve Harika Uygur tarafından verilen İleri Seviye Chubbuck Metot Eğitimi’ne devam etme imkânı da bulunuyor.

Okumaya Devam Edin

KÜLTÜR SANAT

Beykoz’da bir dizinin daha çekimleri başladı

Atv’nin yeni dizisi Canevim’in çekimlerine Beykoz’da başlandı.

Beykoz Haber / Kültür Sanat

Atv’nin yeni dizisi Canevim’in çekimleri başladı. Yapımcılığını Koliba Film Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği Canevim de bir çok dizi gibi Beykoz’da çekiliyor. Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in başrollerini paylaştığı Canevim’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor. Senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura’nın kaleme aldığı Canevim, yediden yetmişe herkesi içine alacak güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla yakında atv ekranlarında olacak.

Okumaya Devam Edin

Öne Çıkanlar